KrasseKunst Doorn

 

 

KrassKunstDoorn is een kleinschalige schilder- en tekenclub voor thuiswonende ouderen.

 


KrasseKunstDoorn staat voor aandacht op uw persoonlijke niveau: geheugenproblemen zijn geen belemmering en ervaring is niet noodzakelijk. Tekenen en schilderen is leuk en voor iedereen.

 

KraseKunstDoorn staat ook voor actief zijn en plezier beleven in een ontspannen sfeer. We werken in een klein groepje  van maximaal 4 mensen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ik bespreek met u welk pad u wil volgen;  en ondersteun en inspireer u daarbij , of dat u liever een gericht aanbod van mij krijgt


Omdat we tekenen en schilderen in de Cantina van het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn kunt u genieten van heerlijke koffie en thee en bevindt u zich midden in het leven,  in hartje Doorn.

Het clubje wordt begeleid door Aagje Roza, bevoegd lerares tekenen en schilderen en gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen.

Laat u verrassen door uw eigen mogelijkheden!


Tijd :dinsdagmiddag  van 14.00 -16.00 uur

Onkostenvergoeding: E10,- per keer (incl. materiaal), u kunt op elk moment instromen en bij ziekte en dergelijke afzeggen.U hoeft dan niet te betalen, u betaalt dus per keer dat u aanwezig bent.

Aanmelden: per telefoon 06-19801920 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon een keer langs, gratis proefles of koffie/ theedrinken .


Meer informatie over mij: www.aagjeroza.nl

Recente Blog posts

Verslag van een cursist