Schilderen plus in Doorn

Vanaf maandagmiddag 24 april schilderen we met een groepje ouderen in Doorn , adres KampenRozen, Kampweg 10 Doorn:  De Ben, Jeanette,Aagje en Rozaclub . We starten om 14.00 uur. Na het paasweekend  dus tekenen en schilderen op maandag ipv zondagmiddag. En...elke week ipv om de week.

 

Schilderen -plus is een kleinschalige schilder- en tekenclub voor thuiswonende ouderen.

 


Plus staat voor aandacht op uw persoonlijke niveau: geheugenproblemen zijn geen belemmering en ervaring is niet noodzakelijk. Tekenen en schilderen is leuk en voor iedereen.

 

Plus staat ook voor actief zijn en plezier beleven in een ontspannen sfeer. We werken in een klein groepje  van maximaal 4 mensen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.


Omdat we tekenen en schilderen bij de pas geopende lunchroom Kamp & Rozen op de Kampweg 10 kunt u genieten van heerlijke koffie en thee en bevindt u zich midden in het leven, hier in hartje Doorn.

Het clubje wordt begeleid door Aagje Roza, bevoegd lerares tekenen en schilderen en gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen.

Laat u verrassen door uw eigen mogelijkheden!


Tijd :maandagmiddag van 14.00 -15.30 uur

Onkostenvergoeding: E10,- per keer (incl. materiaal), u kunt op elk moment instromen en bij ziekte en dergelijke afzeggen.

Aanmelden: per telefoon 06-19801920 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over mij: www.aagjeroza.nl

Recente Blog posts