Bijenwas en pigmenten.

Ik vertel over mijn ideen en inspiratie. Ik wil werkjes gaan maken op houten panelen ongeveer 30 bij 20 cm en werken met bijenwas en pigmenten. Ik gebruik deze techniek omdat het oppervlak dan mooi glad wordt en  de kleuren dieper .

Ik ben geinspireerd door Japanse en Chinese kunst . Vanwege de sierlijkheid en de eenvoud . En ook vanwege de energie die de penstreek of toets volgend deze oosterse kunstfilosofie dient uit te stralen.

Dit is mijn oefenpaneel:              Ik ga dit nog verhelderen en mooi afwerken met meerdere lagen bijenwas . Ik ben ook geinspireerd door werken van Anke Roder.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Recente Blog posts

Verslag van een cursist