Ideeen voor en met KRASSEKUNST

Sinds een aantal maanden komen we op maandagmiddag vanaf tweeuur op Kampenrozen, Kampweg 10 Doorn bij elkaar om samen te tekenen schilderen, kletsen, verhalen, herinneren en dan weer stil werken of genieten van een heerlijk drankje. T is heel gezellig. We willen dat ook graag zo houden dus we houden t clubje klein . Vier mij inbegrepen.

Ik ben van plan om nog een ochtend of middagclubje te starten, met een gevarieerd aanbod. Het maandagmiddagclubje tekent , al dan niet geinspireerd door voorbeeld en  opdracht. Twee van ons gaan een boekje maken van eigen werk .

Een idee van mij is ook een aanbod te maken van een levensloop groepje, leuke anecdotes uit eigenleven verluchtigd met tekeningen en/pof fotoos. Dit omdat de verhalen in het bestaande groepje al over tafel vliegen . Ik kan dan de verhalen noteren .

Een van de deelnemers maakte bv een tekening van zijn oude huis uit de kindertijd. En vertelde daar allerlei bij. Een ander idee; teken of schilder een mooie herinnering uit je vroegste jeugd, deze workshop heb ik al twee keer met veel plezier en succes gedaan.

KrasseKunst Doorn

 

 

KrassKunstDoorn is een kleinschalige schilder- en tekenclub voor thuiswonende ouderen.

 


KrasseKunstDoorn staat voor aandacht op uw persoonlijke niveau: geheugenproblemen zijn geen belemmering en ervaring is niet noodzakelijk. Tekenen en schilderen is leuk en voor iedereen.

 

KraseKunstDoorn staat ook voor actief zijn en plezier beleven in een ontspannen sfeer. We werken in een klein groepje  van maximaal 4 mensen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ik bespreek met u welk pad u wil volgen;  en ondersteun en inspireer u daarbij , of dat u liever een gericht aanbod van mij krijgt


Omdat we tekenen en schilderen in de Cantina van het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn kunt u genieten van heerlijke koffie en thee en bevindt u zich midden in het leven,  in hartje Doorn.

Het clubje wordt begeleid door Aagje Roza, bevoegd lerares tekenen en schilderen en gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen.

Laat u verrassen door uw eigen mogelijkheden!


Tijd :dinsdagmiddag  van 14.00 -16.00 uur

Onkostenvergoeding: E10,- per keer (incl. materiaal), u kunt op elk moment instromen en bij ziekte en dergelijke afzeggen.U hoeft dan niet te betalen, u betaalt dus per keer dat u aanwezig bent.

Aanmelden: per telefoon 06-19801920 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon een keer langs, gratis proefles of koffie/ theedrinken .


Meer informatie over mij: www.aagjeroza.nl

Werken.samen, een op een voor mensen met A.S.S. autistisch spectrum syndroom

In mijn atelier in Doorn schilderen, tekenen , beeldhouw, keramiek etc naar wens voor kinderen , jongeren , middelbaren, ouderen met autistisch spectrum syndroom. 

Ik heb 30 jaar ervaring op dit gebied en wil dit nu thuis in mijn atelier een op een gaan aanbieden .

Ijsbrand, een man met A.s.d. schildert al jaren bij mij , Dit is het verhaal van zijn moeder :

 

Donderdag a.s. komt hij weer bij jou Aagje. Vooral om wie je bent! Daarbij maakt hij soms mooie werken . Maar het feit dat hij me altijd vraagt:" wanneer ga ik weer naar Aagje schilderen? " en dit al jaren en jaren maakt dat je echt in mijn en zijn beleving van goud bent ! Het adres voor mensen met een beperking voor een heerlijke avond of middag ! Je hebt het echt!

 

 

Ik teken en schilder een keer in de 14 dagen met Ijsbrand . Anderhalfuur in mijn atelier in Doorn. Ik heb 30 jaar ervaring met beeldend werkeducatie en mensen/ kinderen met ATS Ik ben gediplomeerd docent beeldende vorming.

Wie kent mensen/ kinderen, die geinteresseerd zijn een op een met mij in mijn atelier te werken. Op afspraak E10,- , E12,50 incl materiaal en koffie, thee: 

 

Schilderen-Plus in Kamp en Rozen Doorn

foto van Aagje Roza.

Schilderen-plus in Doorn

Schilderen -plus is een kleinschalige schilder- en tekenclub voor thuiswonende ouderen.

 


Plus staat voor aandacht op uw persoonlijke niveau: geheugenproblemen, afasie en/of evenetuel andere problemen  zijn geen belemmering en ervaring is niet noodzakelijk. Tekenen en schilderen is leuk en voor iedereen.

 

Plus staat ook voor actief zijn en plezier beleven in een ontspannen sfeer. We in een klein groepje werken van maximaal 4 mensen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Het clubje wordt begeleid door Aagje Roza, bevoegd lerares tekenen en schilderen en gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen.

Laat u verrassen door uw eigen mogelijkheden!

 


Tijd :dinsdagmiddag van 14.00 -15.30 uur met uitloop tot 16.00 uur mogelijk

Kosten: E10,00 per keer incl materiaal, thee, koffie

Aanmelden: per telefoon 06-19801920 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over mij: www.aagjeroza.nl

 

Zen-tekenen in Doorn bij Kamp en Rozen

ZEN TEKENEN!

Zen tekenen is een intuïtieve manier van tekenen die uitgaat van de onbevangen, aandachtige waarneming en de natuurlijke oog-handcoördinatie die ieder mens bezit.

Door middel van zen tekenen bereik je een fraai eindresultaat met een eigen handschrift doordat verbinding met datgene wat je voor je ziet gevoeld wordt. Zen tekenen is tekenen vanuit het hart (ligt tussen ogen en handen) en oordelen en ambities even loslaten.

We gaan op deze manier tekenen in Kamp & Rozen, de pas geopende lunchroom op de Kampweg 10 in Doorn.
Door middel van oefeningen tekenen we anderhalf uur. In een notebook of op aparte vellen.
Sleutelwoorden zijn: ontspanning, flow, in-het-moment-zijn en prestatiedruk loslaten.
Maximaal vier deelnemers per tekenmoment, de kosten zijn 12 euro per persoon. Er staat een kop thee voor je klaar.

Als je belangstelling hebt: geef je telefoonnummer op aan de balie. Je wordt dan door mij gebeld.
Of bel me op 06-19801920. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over mij? Op www.aagjeroza.nl stel ik mezelf en mijn werk aan je voor.

Hartelijke groet en graag tot tekens,
Aagje Roza

Recente Blog posts

Verslag van een cursist