Ideeen voor en met KRASSEKUNST

Sinds een aantal maanden komen we op maandagmiddag vanaf tweeuur op Kampenrozen, Kampweg 10 Doorn bij elkaar om samen te tekenen schilderen, kletsen, verhalen, herinneren en dan weer stil werken of genieten van een heerlijk drankje. T is heel gezellig. We willen dat ook graag zo houden dus we houden t clubje klein . Vier mij inbegrepen.

Ik ben van plan om nog een ochtend of middagclubje te starten, met een gevarieerd aanbod. Het maandagmiddagclubje tekent , al dan niet geinspireerd door voorbeeld en  opdracht. Twee van ons gaan een boekje maken van eigen werk .

Een idee van mij is ook een aanbod te maken van een levensloop groepje, leuke anecdotes uit eigenleven verluchtigd met tekeningen en/pof fotoos. Dit omdat de verhalen in het bestaande groepje al over tafel vliegen . Ik kan dan de verhalen noteren .

Een van de deelnemers maakte bv een tekening van zijn oude huis uit de kindertijd. En vertelde daar allerlei bij. Een ander idee; teken of schilder een mooie herinnering uit je vroegste jeugd, deze workshop heb ik al twee keer met veel plezier en succes gedaan.

Recente Blog posts

Verslag van een cursist